Storseger för Hultsberg hemma mot Hagfors IF Uddeholm U

Publicerad:

Hultsberg hade en riktig målfest när man besegrade Hagfors IF Uddeholm U hemma i Colorama Arena i division 2 Värmland dam i innebandy. Hultsberg vann med hela 14-5.

– En rolig match där vi får bra utdelning för vårt jobb. Vill ge en stor eloge till Hagfors IF Uddeholm U som fortsätter kämpa matchen ut, kommenterade Hultsbergs tränare Malin Tedenrud efter matchen.

Hagfors IF Uddeholm U:s tränare Patrik Fagrell om matchen:

– Första perioden var dålig från vår sida. Låg under med 0-4 efter första. Ändrade om i andra och gick ned på folk och då skapade vi mycket chanser. Perioden slutar 3-3. I sista straffas vi hårt av individuella misstag och räknefel i försvaret å H/B drar ifrån till en komfortabel seger. Det vi tar med oss från denna drabbning är fem mål framåt samt att vi skapar chanser. Vi lär oss mer och mer och misstagen blir färre och färre.

Hultsberg ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Hagfors IF Uddeholm U är på nionde och sista plats.

I nästa match möter Hultsberg Dottevik borta på lördag 27 november 17.00. Hagfors IF Uddeholm U möter Dottevik fredag 3 december 20.00 borta.

Artikeltaggar

Colorama ArenaDivision 2 VärmlandHagfors IF UddeholmInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare