Hoppa till huvudinnehållet

Anton Rhöse fixade segern för Filipstad

Publicerad:
Filipstad vann mot Kil
Filipstad vann mot Kil

Det blev ett hattrick för Filipstads Anton Rhöse i matchen mot Kil i HockeyTvåan västra B herr. Filipstad vann på hemmaplan med 5-3 (0-1, 3-1, 2-1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Christoffer Josefsson och Benjamin Trust, målen för Kil gjordes av Tommie Ardon, Olof Persson och Filip Skoglund.

– Vi gör en bra match över 60 minuter och vinner rättvist tycker jag. Anton Rhöse ska vara en ledande spelare och kliva fram i dessa matcher - och det gjorde han idag, kommenterade Filipstads tränare Henric Höglund efter matchen.

Kils tränare Marcus Nilsson tyckte så här om matchen:

– En jämn match där Filipstad drog det längsta strået.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Filipstad på sjätte plats och Kil på nionde plats.

I nästa match möter Filipstad Hammarö hemma på fredag 26 november 19.00. Kil möter Hallsberg söndag 21 november 16.00 hemma.

Artikeltaggar

Filipstads IFHockeyTvåan västra BIshockeyKils AIKWasahallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.