Insändare: A-traktorungdomarna är framtiden!

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten har flera förslag på hur man lätt och snabbt löser ”ett så stort samhällsproblem och irritationsmoment som dagens A-traktorkultur skapar”.
Foto: Linn Malmen
Hur ska ni ha det?! Antingen går det för fort eller så går det för sakta och ljudnivån är alldeles för hög på både bilstereo och motor. Hur kan man lätt och snabbt lösa ett så stort samhällsproblem och irritationsmoment som dagens A-traktorkultur skapar?

För det första; höj hastigheten till 50 kilometer i timmen så övriga bilister kan komma fram och komma i tid. För det andra måste det skapas plats för ungdomar som är intresserade av bilar. Ungdomar behöver en samlingsplats året runt där de kan mötas och roa sig på kvällar och helger. Och för det tredje borde varje kommun bära ansvar för att skapa olika evenemang för ungdomar med A-traktor. Kommuner emellan borde också samarbeta för att främja denna bilkultur.

Här krävs snabba beslut och att det bara fungerar lätt och fort!

Intresset för A-traktorkulturen är stort, det är bara att vänja sig och göra det bästa av situationen och det bästa för ungdomarna. Den här åldersgruppen har så mycket energi och idéer som borde främjas och tillvaratas. Alla måste sluta klaga på ungdom med A-traktor och lägga energi på att se vilken fin gemenskap som A-traktorintresset lett fram till. Här ser man klart och tydligt vad duktiga och handlingskraftiga ungdomar är i dag.

A-traktorungdomarna är framtiden!

En i Framtiden

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.