Här är truppen som ska spela innebandy-SM för Värmland

Publicerad:

Efter en intensiv höst står det nu klart vilka spelare (födda 2005) som får representera Värmland i distriktlags-SM i början av nästa år.

Till följd av restriktionerna under förra säsongen fick Värmlands Innebandyförbund ställa in alla läger för spelare födda 2005. Detta har inneburit att den annars intensiva hösten inför SM nu blev än mer intensiv för spelare och förbundskaptener. Extraläger och samlingar lades till för att öka chanserna till bra förberedelser för både spelare och ledare.

Nu är det klart vilka 20 spelare som tagits ut.

Åtta olika klubbar är representerade i truppen och Karlstad IBF U dominerar med åtta uttagna spelare.

– Vi tycker att vi fått ihop ett bra lag, som vi tror kommer kännetecknas av att jobba som just ett lag. Det finns en bra blandning av spelare med offensiva spetskvalitéer och spelare som otroligt jobbiga att möta i spelet utan boll, säger Emma Brunzell, en av tre förbundskaptener för Värmlandslaget.

I gruppspelet på SM ställs Värmland mot Gävleborg, Skåne och Örebro Län. De två högst placerade lagen i gruppen får spela slutspel, för övriga lag väntar placeringsmatcher.

Turneringen avgörs den 6-9 januari i Nyköping och Oxelösund.

Här är truppen i sin helhet:

Målvakter: Ellen Grindenäs, Sunnanå, Lina SjöbergEdebäck, Isa Adolfsson, Karlstad IBF U.

Backar: Agnes Öhrman, GS 86, Nova Rosengren, Hertzöga, Tindra Berg, Lockerud Mariestad, Elin Wiktorsson, Karlstad IBF U, Ellen Westlund, do, Isabelle Gustafsson, do, Moa MillSkoghalls IBK U.

Forwards: Sofie Ekberg, Sunnanå, Sofie Westin, do, Stina Lindgren, Edebäck, Alva Modén, do, Emily Wilbourn, Karlstad IBF U, Heidi Eklund, do, Juni Urelid, do, Maja Karlberg, do, Elin Lindström Wegraeus, Dottevik, Viola Holmén, Hertzöga.

Artikeltaggar

Distriktslags-SM i innebandyInnebandyVärmlands Innebandyförbund

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare