Hoppa till huvudinnehållet

Andraplats för Kiss me Lucky

Publicerad:
Anna Björlin tränar Kiss me Lucky..
Anna Björlin tränar Kiss me Lucky.. Foto: Helena Karlsson

Anna Björlin-tränade Kiss me Lucky vann på Färjestad den 30 oktober och under tisdagen följde hon upp den insatsen med att bli tvåa i det sjunde loppet vid Rommes lunchtrav. Kiss me Lucky hade ett bakspår tillsammans med Jorma Kontio och mitt i loppet var man placerade först i andraspår när Anastacia Broline tog över ledningen. Från den positionen höll Kiss me Lucky bra utan att hota om segern.

Tapper som trea

En annan häst som vann på Färjestad i den senaste starten är Limus Lissi och nu blev det en tredjeplats efter en vass prestation. Från ett bakspår laddade Ann-Charlotte Larsson fram mellan hästar i starten men Limus Lissi kom inte ner och blev hängande i tredjespår under hela loppet. Trots det klarade han tredjeplatsen på det nya rekordet 13,2 över kort distans.

Artikeltaggar

Ann-Charlotte LarssonAnna BjörlinRommeTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.