Hoppa till huvudinnehållet

Efter succén i Karlskoga – Oscar Lawner kallas hem

Publicerad:
Oscar Lawner kallas hem till Färjestad BK igen, efter sitt hattrick i Nobelhallen.
Oscar Lawner kallas hem till Färjestad BK igen, efter sitt hattrick i Nobelhallen. Foto: Kajsa Juslin

Tre mål i samma match räckte för att övertyga Färjestads GM Peter Jakobsson. Oscar Lawner kallas tillbaka till klubben från BIK Karlskoga och är under måndagen tillbaka i Löfbergs Arena.

Det var i matchen mellan BIK Karlskoga och AIK som det small till rejält för unge Oscar Lawner. Han satte både 1–1 och 3–1 i den andra perioden, och fastställde sedan slutresultatet till 6–3 i tom kasse, i sin första match i Nobelhallen.

Det räckte för att få Peter Jakobsson att ändra sitt beslut om utlåning. Under måndagen är Lawner tillbaka med Färjestads trupp.

– Riktigt skoj att se matchen i fredags då han hade en väldigt trevlig kväll i Karlskoga. Vi tycker att han gjort det bra hos oss när han fått chansen, så han är helt klart med och konkurrerar om speltid på tolv forwards, säger Peter Jakobsson i en kommentar till VF-sporten.

Färjestads nästa match spelas hemma mot Malmö på torsdag.

Artikeltaggar

IshockeyOscar LawnerPeter Jakobsson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.