Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Storfors hemma mot Edebäck U

Publicerad:

Hemmalaget Storfors tog hem segern mot Edebäck U i division 4 Värmland östra herr i innebandy. 8-4 slutade matchen på fredagen.

– Efter att Edebäck gjort en kanonstart och haft ledningen med 2-0 efter sju minuter så kom vi in i matchen efter några taktiska ändringar i försvarszon. Vi tar över totalt i första perioden och går till vila med en stabil 3-2 ledning som man sedan aldrig släpper. Edebäck försöker att komma in i matchen men kan inte bryta igenom vårt tighta zonspel. Vi gör en fantastiskt bra defensiv match och kontrar sönder Edebäck. Extra plus till hela första femman, kommenterade Storfors tränare Tobias Andersson efter matchen.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Edebäck U är på femte plats.

Lördag 20 november 12.00 spelar Storfors borta mot Örnen. Edebäck U möter Karlstad IBK hemma i Ekshärads Sporthall söndag 21 november 14.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraEdebäck UInnebandyStorfors IBFStorfors Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.