Hoppa till huvudinnehållet

Så mycket får kommunanställda i julgåva

Publicerad:
Munkfors kommun och Kils kommun delar ut presentkort som julgåva till sina anställda. Genrebild (montage). Foto: NWT-montage

Julen närmar sig sakta men säkert och kommunstyrelserna i Kil och Munkfors har tagit beslut om årets julgåva till de anställda.

Kommunstyrelsen i Kil har beslutat om en julgåva till samtliga anställda. De anställda får ett presentkort värt 1000 kronor.

Presentkorten förmedlas av Centrumföreningarna i Kil och är giltiga fram till 30 juni 2022. Kommunstyrelsen uppmanar även de kommunala bolagen att göra likadant.

Totala kostnaden för julgåvan uppgår till 1 060 000 kronor och finansieras via kommunstyrelsens strategiska reserv.

I Munkfors har kommunstyrelsen beslutat att överträffa förra årets julgåva. 2020 delade de ut ett presentkort på 1000 kronor, men i år har man höjt summan till 1500 kronor.

Presentkortet kommer kunna användas på lokala företag i Munkfors kommun, men får inte användas för att köpa alkohol, tobak eller för att spela. Detta enligt regler från Skatteverket.

Artikeltaggar

JulKilKils kommunMunkforsMunkfors kommunNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.