Insändare: Om ett år är det val!

Insändare
PUBLICERAD:
Nya ägarna av Lungsunds camping har spärrat av parkeringen, så nu kommer besökare inte ner till den kommunala badplatsen eller till båtbryggorna.
Foto: privat
Kära Storforsbor! Nu har det gått en månad sedan campingen i Lungsund blev såld. Har ej sett någon information någonstans om hur man tar sig till badplats eller båtbryggor utan att beträda privat mark.

Om det nu är så att kommunen har sålt campingen utan att säkerställa tillträde till badplats och båtbryggor är ju detta en skandal!

Då undrar jag vad jag avlönar genom min kommunalskatt för lågutbildade kommunpolitiker och chefer? De verkar ju inte klara av att driva en bostadsstiftelse. Om ett år är det val. Då borde sittande politiker ställa sina platser till förfogande så att nytt folk kan röstas in. Jag har tröttnat på denna kommuns konstiga affärer genom åren .

Bättre valuta för skattepengarna

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.