Stökig 25-åring på buss – gjorde våldsamt motstånd mot polisen

Publicerad:
En 25-åring gjorde våldsamt motstånd mot polisen när de försökte få ut hen från en buss. Foto: Johan Nilsson/TT

En person omhändertogs av polisen på en buss i Karlstad, efter att ha betett sig stökigt strax innan 18.00 på måndagen.

En busschaufför utlöste bussens överfallsalarm på grund av att en person i 25-årsåldern betedde sig stökigt. Polisen kom till platsen och förde ut 25-åringen från bussen. I samband med detta gjorda hen motstånd och bråkade så pass mycket med polispatrullen att hen nu är misstänkt för våldsamt motstånd.

Efter detta omhändertog polisen 25-åringen enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusad person, och tog med hen till arresten. I samband med det ska hen ha gjort sig skyldig till hot mot tjänsteman.

Artikeltaggar

Brott & blåljusHot mot tjänstemanKarlstadÖverfallVåldsamt motstånd

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare