Hoppa till huvudinnehållet

Edebäck U vann mot Örnen i förlängningen

Publicerad:

Det blev en riktigt tajt match när Edebäck U tog emot Örnen i division 4 Värmland östra herr i innebandy. Matchen avgjordes först i förlängningen där Edebäck U var starkast, och segerresultatet blev därmed 8-7.

Örnen har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Edebäck U har sex poäng.

Nästa motstånd för Edebäck U är Heden. Örnen tar sig an Karlskoga U hemma. Båda matcherna spelas lördag 6 november 14.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraEdebäck UEkshärads SporthallInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.