V75 i sista stund: ”Han kan fälla favoriten i V75-inledningen”

Publicerad:

Det är dags för V75-cirkusen att vända söderut till Jägersro i Malmö och det är jackpot med 49 miljoner kronor i sjurättspotten. Huvudnumret är C.L.Mülllers Memorial för den högsta klassen. Det ser ut att bli ett fint höstväder och på Jägersro är ledningen en väldigt värdefull position.

Favoriterna

Digital Dominance (V75-6) gör det bra i start efter start och att han bara blev sexa i den senaste starten berodde på att han hamnade långt bak i ett lopp som kördes långsamt inledningsvis och fort till slut. Att han är klar förstahäst i det här loppet kan jag hålla med om, men han ser ut att bli väl stor favorit.

Rackham (V75-1) är en häst som undertecknad gillar skarpt och han har varit med i den här spalten som ett V75-drag vid ett flertal tillfällen. Med tanke på insatserna på slutet är det inte konstigt att Rackham blir favorit men som spårlottningen föll har jag en annan vinnare i loppet som man kan spika om man är fräck. Se under V75-dragen.

Bugatti Miles (V75-5) är favorit i klass 1-försöket där några hästar sticker ut när det gäller strecken. Bugatti Miles svarade för en rejäl prestation under Unionstravet på Färjestad men han kunde inte svara Gaylord Am till slut. Från ett bra läge är det chans för Bugatti Miles och den segerchansen ökade rejält när den tyske gästen Edens Boy blev struken.

V75-dragen

Adde S.H. (V75-1) har visat toppform på slutet. Han är startsnabb och kan absolut besegra favoriten Rackham från ett intressant läge.

Miss Moneypenny (V75-4) är i riktigt bra slag för dagen och att hon körs av Örjan Kihlström nu är intressant.

Värmlandshästar

Giant Shadow (V75-1) fick en jobbig uppgift.

The Eagle (V75-2) kapabel, chans trots läget.

Bear Hope (V75-3) barfota nu, svårt att vinna.

Cruise (V75-3) rejäl insats senast, tar en plats?

The Fastlove (V75-4) intressant läge, chans.

Myse d'Erpion (V75-4) lopp i kroppen, svår uppgift.

Zurich As (V75-5) streckas vid gardering.

Reckless (V75-7) har en tuff uppgift.

Artikeltaggar

MalmöTravV75

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare