Insändare: Vilken uppryckning av Coop Bergvik!

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att Coop Bergvik har förbättrats betydligt på senare tid.
Foto: Helena Karlsson
Jag är medlem och trogen kund på Coop sedan 1950-talet. Min stambutik har varit på Bergvik sedan de öppnade. Utbud och trivsel har under åren varierat mycket.

Man har ordnat och ställt för att trivsel och tillgänglighet bland varorna ska tilltala oss optimalt med varierat resultat. Den senaste tiden har dock något hänt. Grönsakerna ser fräschare ut, brödet har förändrats till det bättre och charken har haft en otrolig uppryckning. Nu saknas bara färdiga pannbiffar så är jag helnöjd!

Så, vad har hänt?

När jag var i kassan orkade jag inte hålla min nyfikenhet tillbaka utan frågade den trevliga kassörskan om de hade fått en ny chef. Hon skrattade och sa att senaste chefen hade slutat och nu sköter personalen själva upplägget tills man får en ny chef. Då får man hoppas att det tar tid att tillsätta någon ny, tyckte jag. Kassörskan sa inget, men log. Hoppas att den nya chefen låter personalen vara med och styra upp i butiken - de har bevisat att de kan sin sak.

Joe

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.