Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Måste ta ledigt från jobbet för att hinna återvinna

Publicerad:
Insändarskribenten efterlyser mer generösa öppettider på miljöstationen i Forshaga kommun.
Insändarskribenten efterlyser mer generösa öppettider på miljöstationen i Forshaga kommun. Foto: Sören Turesson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Som skattebetalande kommuninvånare i Forshaga är jag mer än frustrerad över de öppettider kommunen erbjuder när jag vill ta mitt ansvar och värna om miljön.

För att slänga större skräp som trädgårdsavfall, bräder, lite större brännbart och icke brännbart avfall måste jag ta ledigt från jobbet eller offra en av två helgdagar för att få detta gjort!

Hur skall jag hinna dit när miljöstationen stänger klockan 15.30 måndag, onsdag och fredag samt klockan 19.00 tisdag och torsdag, när jag kommer hem från jobbet 18.30? Det enda alternativet som återstår är att offra lördagen!

När jag har min sommarsemester passar Forshaga kommun på att ha stängt på lördagar mellan vecka 25 och 31. Miljöstationen är en service för oss skattebetalare, men det skulle ju vara trevligt om jag finge chansen att kunna nyttja den utan att behöva ta ledigt från jobbet.

Missnöjd skattebetalare i Forshaga

Artikeltaggar

ÅtervinningForshagaInsändare