Insändare: ”Lyssna inte på personer i Olav Thons ålder”

Insändare
PUBLICERAD:
Den som planerar framtiden ska inte lyssna på personer i Olav Thons (98 år) eller Anita Monséns (90 år) ålder, tycker insändarskribenten.
Foto: Håkan Strandman
De som vill bygga handel på Månsberget i Karlstad vänder upp och ner på verkligheten.

Att ”trafiken från E18 i Karlstad bullrar”, att man ”inte längre kan tänka sig att folk ska promenera här”, att ”många av byggnaderna är slitna” – det är inte Månsbergskogens fel. Affärsmäns argument om att skogen måste huggas ner för att den inte längre kan användas är absurd.

Den som planerar framtiden ska inte lyssna på personer i Olav Thons (98 år) eller Anita Monséns (90 år) ålder utan snarare unga, engagerade människor som Emma Sundh, Marcus Jögren, Julia Westergren och Thora Joby.

Skogens vän

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.