Hoppa till huvudinnehållet

Uddamålsseger när Edebäck U besegrade Lesjöfors

Publicerad:

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Edebäck U i matchen mot Lesjöfors. Laget vann lördagens match i division 4 Värmland östra herr i innebandy med 7-6.

Lesjöfors tränare Jesper Gjermandsen tyckte så här om matchen:

– Vi ställer upp med tre stycken debutanter och en målvakt som inte spelat på tio år, gör en fantastisk kämpainsats. Tyvärr åker vi på ett matchstraff 3 i tredje perioden på vår målvakt när vi hade powerplay och momentum och fick spela fem minuter boxplay, vilket blev för jobbigt och i slutändan orkade vi inte kriga ikapp. Extra plus till Marcus Heikkinen som gör 3-2, samt Elias Jonasson och Samuel Moberg som debuterar i innebandy.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Edebäck U med 10-5.

Edebäck U tar sig an Karlskoga U i nästa match borta fredag 22 oktober 19.30. Lesjöfors möter samma dag 19.00 Karlskoga FBC hemma.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraEdebäck UIBF LesjöforsInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.