Palovaara förlänger med Valsarna

Publicerad:
Victor Palovaara fortsätter köra för Valsarna 2022. Foto: Peter Bäcker

Valsarna har fått ett välkommet besked till lagbygget inför 2022. Victor Palovaara fortsätter köra för Hagforsklubben.

Efter seriesegern i allsvenskan försvann Valsarna direkt i slutspelet. Nu bygger laget för nästa säsong och har sedan tidigare gjort klart med Thomas H Jonasson, Kenneth Hansen och Jesse Mustonen. Nu är det klart att även elitseriemeriterade Victor Palovaara fortsätter köra för Valsarna.

Artikeltaggar

SpeedwaySportValsarnaVictor Palovaara

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare