Hoppa till huvudinnehållet

Målfest när Karlstad IBK krossade Heden

Publicerad:

Karlstad IBK hade inga problem med Heden i division 4 Värmland östra herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 12-4.

– Som sagt, tung förlust men tyckte att vi kämpade på bra. Stort problem var ju att vi saknade vår målspruta Christoffer Hermansson på grund av skada men vi får ta lärdom av detta och blicka framåt och gratta Karlstad till vinsten, tyckte Hedens tränare Daniel Kransén, efter matchen.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 22 oktober. Då möter Heden Storfors i Storfors Sporthall 20.00. Karlstad IBK tar sig an Kristinehamn U hemma 19.30.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraIFK HedenInnebandyKarlstad IBK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.