Hoppa till huvudinnehållet

Studio Valla: Miljonsuccé och landslagsdrömmar

Publicerad:
Reporter Tomas Nilsson
Tomas Nilsson
tomas.nilsson@kt-kuriren.se
Reporter Fredrik Narvelid
Fredrik Narvelid
fredrik.narvelid@kt-kuriren.se
Studio Valla gästas i det här avsnittet av Suzanne Hällström och Sean Sabetkar.
Studio Valla gästas i det här avsnittet av Suzanne Hällström och Sean Sabetkar. Foto: VärmDal NWT Media

Studio Vallas fjärde avsnitt gästas av Degerfors IF-backen Sean Sabetkar och klubbchefen Suzanne Hällström.

Sabetkar berättar om sin långa väg till allsvenskan och även om sin dröm att få spela i Irans A-landslag. Han avslöjar också detaljer från vad som kan utspela sig i omklädningsrummet. Och så får du reda på hur han ser på värmlänningar jämfört med stockholmare.

Hällström kommenterar bland mycket annat den förväntade publikfesten i samband med lördagens mycket viktiga hemmamöte med Halmstad BK. Och sätter ett expertbetyg, efter många år med körsång bakom sig, på DIF-publikens sång under matcherna.

Se fler avsnitt här:

Läs också

Artikeltaggar

Degerfors IFDegerfors IF HerrFotbollSean SabetkarStudio vallaSuzanne Hällström

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.