Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Viking borta mot Charlottenberg

Publicerad:
Charlottenberg förlorade mot Viking

Viking hade en riktig målfest när man besegrade Charlottenberg borta i Gränshallen i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro. Viking vann med hela 10-2 (1-0, 5-1, 4-1).

Viking tog ledningen efter 14.47, genom Victor Olsson på pass av Kieran Devine och Devin Sanders. Viking dominerade i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.27 genom Hunter Godmere, och gick upp till 0-3 innan Charlottenberg svarade.

Innan perioden var över hade Viking ryckt åt sig ledningen med 1-6. Viking dominerade i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.31 genom Alex Mitsionis, och gick upp till 1-8 innan Charlottenberg svarade.

Innan matchen var över hade Viking gjort hela 2-10.

När lagen senast möttes, 2012, blev det seger för Viking med 14-0.

Nästa motstånd för Charlottenberg är Örnen. Viking tar sig an Kristinehamn hemma. Båda matcherna spelas fredag 22 oktober 19.30.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCGränshallenHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.