Hoppa till huvudinnehållet

Här är lagen som gör upp i "På spåret"

Publicerad:
Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk i frågeprogrammet 'På spåret'. Arkivbild.
Domaren Fredrik Lindström och programledaren Kristian Luuk i frågeprogrammet "På spåret". Arkivbild. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

SVT-profilen Carina Bergfeldt och TV4-diton Marcus Oscarsson jobbar för konkurrerande kanaler.

I november bildar de ett av de nya lagen i kommande säsongen av "På spåret".

Hanna Hellquist från Karlstad gör debut i programmet tillsammans med komikern Ina Lundström.

"Detta blir den mest spännande tågresa jag har gjort och att få göra resan ihop med Carina Bergfeldt känns jätteroligt. Vi får se om vi hinner dra i nödbromsen i tid. Men det viktigaste är ju att njuta av åkturen", säger Marcus Oscarsson i ett pressmeddelande.

Han är till vardags politisk expert i TV4, hon är programledare och tidigare USA-korrespondent i SVT.

Ett annat nytt lag består av artisten Jason Diakité, också känd som Timbuktu, och kocken Marcus Samuelsson. För sex år sedan nådde Diakité hela vägen till semifinal, då i lag med programledaren Lina Thomsgård.

Nya lag för i år är även radioprofilen Hanna Hellquist och komikern Ina Lundström, läkaren och professorn Agnes Wold och programledaren tillika poddkamraten Christer Lundberg samt komikern Jonatan Unge och programledaren Cecilia Düringer.

Återvändande lag artisten Patrik Arve och journalisten Irena Pozar, radioprofilen Farah Abadi och komikern Johan Glans, sportlegendaren Magdalena Forsberg och programledaren Claes Elfsberg samt humorduon Dilan Apak och Moa Lundqvist.

"Att vi får återvända till 'På spåret' är jätteroligt, men det bevisar även än en gång att charm trumfar intellekt", säger Dilan Apak.

Höstens upplaga av "På spåret" har premiär den 26 november.

Artikeltaggar

Carina BergfeldtHanna HellquistNöje/KulturSVT

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.