Furchs spa-vibb, FBK:s superlöfte och NWT:s usla facit – nytt avsnitt av Istid

Ishockey
PUBLICERAD:
NWT:s sportpoddare Markus Strömberg och Solveig Voyce snackar igenom veckan och träffar superlöftet Martin Johnsen.
En minst sagt händelserik vecka analyseras in i minsta beståndsdel i det rykande färska avsnittet av NWT-sportens hockeypodd Istid. Den här veckan får första SHL-tränaren kicken, menar Solveig Voyce och Markus Strömberg. Dessutom får lyssnarna lära känna Martin Johnsen – FBK-stjärnskottet på allas läppar.

Avsnittet finns där poddar finns, eller via spelaren nedan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.