När det regnar så ösregnar det

Signerat
PUBLICERAD:
Post-pandemiskt skyfall.
Foto: Jon Olav Nesvold/NTB

Det finns ett engelskt uttryck som lyder ”when it rains, it pours” med vilket ungefär skall förstås att när det händer saker så händer det mycket på en gång. Det är lite så jag känt de sista veckorna efter att pandemirestriktionerna successivt börjat släppas. Helt plötsligt så dyker det upp massor med kul och intressanta saker att göra, och som man inte kunnat göra på ett och ett halvt år.

Det är resor, möten och konferenser, en del har med jobbet att göra och andra är mer privata. Men det känns som en störtflod, som allt som kommer ur den där ketchupflaskan på en gång. Jag blir faktiskt lite matt. Man är ju liksom inte riktigt van. Men det går väl över, att vara ovan alltså?

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.