Klart: Han vaktar målet i FBK:s rivalmöte

Publicerad:
Det stora frågetecknet inför FBK:s match mot Frölunda var vem som skulle vakta målet: Henrik Haukeland eller Dominik Furch.

Dominik Furch har anlänt till Karlstad och Färjestad, men mot Frölunda ges Henrik Haukeland chansen ånyo.

Mikael Wikstrand återfinns i laget efter den skada han ådrog sig mot Leksand i lördags. Mot Frölunda kliver kaptenen in i ett backpar tillsammans med Joel Nyström.

Jens Westin paras återigen ihop med Jesse Virtanen, Mattias Göransson går med Albert Johansson och Adam Ginning är sjundeback.

Kedjeformationerna är i stort sett oförändrade mot senast mot Leksand, de enda undantaget är Martin Johnsen som går in som 13:e forward. Namnen Johansson saknas, i hans ställe går Noah Andersson in och centrar upp fjärdekedjan mellan Carl Jakobsson och Pontus Widerström.

Matchen startar 19.00 – NWT-sportens live går ut en kvart innan.

Laddad Furch på plats hos FBK – med på bussen till Frölundamatchen: ”Är redo”FBK-löftet SHL-debuterar mot Frölunda – se honom värma upp nye målvaktenFrölundas målvaktsplan inför stormatchen mot FBK: ”100 procent rätt förberedd”

Artikeltaggar

Dominik FurchFärjestad BK HerrHenrik HaukelandIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare