Insändare: Trafikproppen Karlstad – orimliga köer

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Om Karlstad skall ha en rimlig chans att bli den stora stad man önskar, så måste våra styrande skapa rimliga flöden för bilar, tycker insändarskribenten.
Foto: Roland Svensson
Mellan "gamla Coop" och kaffeskrapan har det varit fullständigt orimliga köer mellan 15.30-17.30. Det är helt stopp på grund av alla trafikljus och rondeller. Igår provade jag Hammaröleden ut ur stan istället – samma sak där, helt stopp!

Om Karlstad skall ha en rimlig chans att bli den stora stad man önskar, så måste våra styrande skapa rimliga flöden för bilar. Jag vet att kommunen nu kommer svara på insändaren att "vi underlättar för att du skall välja buss eller cykel", men nej, det går inte alltid tyvärr.

Karlstad kommer på sikt duka under på grund av att ingen vill bo här. Och då ska vi inte ens tala om stackars Hammarö som är instängt.

Boende

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.