Insändare: Urusel väg mellan Torsby och Tossebergsklätten

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att E45:an mellan Tossebergsklätten i Sunne kommun och Torsby måste åtgärdas innan det händer fler olyckor på vägen.
Foto: Jon Olav Nesvold

Åkte från Torsby till Karlstad i ymnigt regn. Det var som att åka i två diken. Precis på platsen där en dödsolycka inträffade för ett par veckor sedan var det vid sidolinjen ett vattenfyllt område på cirka 80 centimeter och vid mittlinjen ett 20-30 centimeter vattenfyllt område - en stor fara för vattenplaning. Vägen måste åtgärdas innan det sker flera olyckor. Det är framför allt sträckan Torsby-Tossebergsklätten som är sämst.

Pensionerad bilförare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.