Hoppa till huvudinnehållet

”Fylla, bråk och slagsmål” – så var natten i Värmland

Publicerad:
Foto: Johan Nilsson/TT

De flesta restriktionerna är borta och på lördagen valde många att ge sig ut och festa.

Men trots det har natten till söndag varit ganska lugn, enligt polisen.

– En del fylla, bråk och slagsmål, men det har varit lugnt när det gäller högprioriterade ärenden, säger Jens auf der Haide, vakthavande befäl vid polisen region Bergslagen.

Under onsdagen försvann många av restriktionerna, och polisen rustade upp inför helgen med extraresurser.

Men både fredagen och lördagen blev oväntat lugna för polisen. Det förekom dock en del fylla och bråk, enligt Jens auf der Haide.

– När det gäller ärenden i Värmland så har vi ingenting allvarligt, säger han.

Detta är några av nattens inträffade händelser i Värmland:

Karlstad

02.20

En man i 20-årsåldern uppgav för en ordningsvakt att han blivit utsatt för misshandel. En anmälan upprättades och en man i 20-års åldern är nu misstänkt för brottet.

02.37

Polisen fick in ett samtal om en misstänkt misshandel på en adress i Kronoparken. I bostaden fanns en man och kvinna, båda i 25-årsåldern. Mannen är nu misstänkt för misshandel.

Genrebild.
Genrebild. Foto: Eric Reed

Arvika

01.14

Polisen fick in ett samtal från en man i 25-årsåldern som uppgav att han blivit slagen i huvudet av en annan man. Målsägaren satte sig sedan i sin bil för att ta skydd från den våldsamme mannen. En anmälan om misshandel har upprättats.

Kristinehamn

23.26

Väktare blev misstänksamma i samband med att två personer visade sina legitimationer, som sedan visade sig inte vara deras. Båda personerna var minderåriga och överlämnades till sina vårdnadshavare. En anmälan om urkundsförfalskning har upprättats.

Torsby

04.09

Ett larm inkom om att några personer brutit sig in på en bilskrot. En anmälan om olaga intrång har upprättats.

Storfors

04.01

Polisen grep en man i 65-årsåldern, misstänkt för att ha misshandlat sin sambo, en kvinna i 50-årsåldern, i parets gemensamma bostad. Mannen blev senare under morgonen anhållen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusJens auf der HeideVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.