Hoppa till huvudinnehållet

Oscar Aronsson avgjorde när Östra Deje sänkte Sörby

Publicerad:
Sörby förlorade mot Östra Deje

Målet i andra halvleken av Oscar Aronsson blev matchens enda. Östra Deje vann med 1-0 (0-0) borta mot Sörby i division 6 Värmland norra herr i fotboll.

Östra Dejes lagledare Jan-Ove Hallstensson kommenterade matchen:

– Det var en match som vi ägde första 30 minuterna utan att skapa nånting sedan jämnade spelet ut sig. Andra halvlek så var det riktigt dåligt spel från bägge lagen, sen har Oscar mål på en frispark som ändrar riktning i muren och ställer målvakt ett oavgjort resultat hade varit mer rättvist. Vi spelade sista 20 minuterna med en man kort på grund av rött kort dessutom.

Sörby stannar därmed på tionde och sista plats, och Östra Deje på sjätte plats, i tabellen.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollMunkfors ArenaÖstra Deje IKSörby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.