NWT livesänder Crusaders SM-final – se den för 60 kronor

Amerikansk fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Crusaders finskor är laddade för final. Här Heli Rontu, Anna-Kaisa Saarenpää, Janika Nikander, Tiia Jansen, Laura Pekkarinen, Tytti Kuusinen (bakre raden). Emilia Räty och Anni Alanko på knä framför.
Foto: FREDRIK KARLSSON
Carlstad Crusaders är stekheta. NWT har livesänt lagets matcher hela säsongen – och nu står det klart att även SM-finalen kommer att sändas på sajten.
– Crusaders är ett av de mest populära lagen vi bevakar, det känns så kul att kunna sända även SM-finalen, säger Solveig Voyce, en av sportcheferna på NWT.

De livesända matcherna under grundserien har lockat många tittare – både gamla och nya. När Crusaders möter Örebro på Behrn Arena på lördagseftermiddagen finns återigen möjligheten att se matchen live på nwt.se.

– Alla som är prenumeranter hos någon av NWT Medias titlar kommer att kunna se matchen genom att logga in, precis som vanligt, säger Solveig Voyce. Om man inte är prenumerant ännu kan man bli det i 90 dagar för 60 kronor.

Matchen börjar klockan 15.00 på lördagseftermiddagen och du hittar sändningen här.

Inte kund än? Se hit!

Just nu kan du teckna ett abonnemang hos NWT i 90 dagar för 60 kronor, då kan du givetvis se Crusaders SM-final. Här hittar du erbjudandet.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.