Hoppa till huvudinnehållet

Klart: De flyttar in i gamla skobutiken på Västra Torggatan

Publicerad:
Tre flyttar in i lokalen i hörnet Drottninggatan Västra Torggatan. Foto: NWT montage

Eccobutiken på Västra Torggatan i Karlstad har klappat ihop – och nu är det klart vilka som tar över lokalen vid Soltorget.

– Vi är otroligt glada att hälsa Tre välkomna tillbaka som hyresgäst, säger Josefin Knarrström Bergh, vd Wermlands Invest, som äger fastigheten.

Mobiloperatören Tre öppnar återigen i Karlstad. De tar över butiken i hörnet på Mitt i City-gallerian mot Soltorget. De säger själva att just det fysiska mötet med kunden är viktigt för dem som företag.

– I vår nya större butiksyta vill vi erbjuda en kundupplevelse som innefattar allt det Tre har att erbjuda och vid soltorget kommer vi närmre våra kunder i dess vardag och blir därmed mer tillgängliga, säger Patricia Espinoza, Etableringsansvarig på Tre i ett pressmeddelande.

Även Wermlands Invests vd, Josefin Knarrström Bergh, gläds över nyetableringen.

– Vi är otroligt glada att hälsa Tre välkomna tillbaka som hyresgäst. Vi tycker det är extra roligt att Tre satsar på att etablera en butik i Karlstad centrum och att vi än en gång får förtroendet att vara deras hyresvärd.

Artikeltaggar

Josefin Knarrström BerghKarlstadNäringslivSoltorgetVästra TorggatanWermlands Invest

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.