Klart: De flyttar in i gamla skobutiken på Västra Torggatan

Publicerad:
Tre flyttar in i lokalen i hörnet Drottninggatan Västra Torggatan. Foto: NWT montage

Eccobutiken på Västra Torggatan i Karlstad har klappat ihop – och nu är det klart vilka som tar över lokalen vid Soltorget.

– Vi är otroligt glada att hälsa Tre välkomna tillbaka som hyresgäst, säger Josefin Knarrström Bergh, vd Wermlands Invest, som äger fastigheten.

Mobiloperatören Tre öppnar återigen i Karlstad. De tar över butiken i hörnet på Mitt i City-gallerian mot Soltorget. De säger själva att just det fysiska mötet med kunden är viktigt för dem som företag.

– I vår nya större butiksyta vill vi erbjuda en kundupplevelse som innefattar allt det Tre har att erbjuda och vid soltorget kommer vi närmre våra kunder i dess vardag och blir därmed mer tillgängliga, säger Patricia Espinoza, Etableringsansvarig på Tre i ett pressmeddelande.

Även Wermlands Invests vd, Josefin Knarrström Bergh, gläds över nyetableringen.

– Vi är otroligt glada att hälsa Tre välkomna tillbaka som hyresgäst. Vi tycker det är extra roligt att Tre satsar på att etablera en butik i Karlstad centrum och att vi än en gång får förtroendet att vara deras hyresvärd.

Artikeltaggar

Josefin Knarrström BerghKarlstadNäringslivSoltorgetVästra TorggatanWermlands Invest

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare