Hoppa till huvudinnehållet

Det ser ljust ut för Rottneros park: ”En riktigt bra säsong”

Publicerad:
Fasadshowen Light without borders blev en succé. Nu kan man se den på film.
Fasadshowen Light without borders blev en succé. Nu kan man se den på film.

Det går bra för Rottneros park. Just nu pekar prognosen mot en vinst på cirka en halv miljon kronor i år.

– Och vi har Jul i parken i december så förhoppningsvis blir det ännu bättre, säger vd:n Magnus Holmvik.

En växande hemestertrend, som stärkts ytterligare av pandemiläget, tror Magnus Holmvik är en av förklaringarna till de positiva siffrorna.

– Exakt hur bra det har gått får vi räkna på men säsongen gav mersmak och var riktigt bra med tanke på att vi inte haft några större evenemang och att gränsen mot Norge varit stängd. Så det kan egentligen bara bli ännu bättre. Förutsatt att vädergudarna är med oss lika mycket som i år.

En stor succé var också fasadshowen Light without borders som arrangerades i Rottneros park den 4 september.

– Där var ju många inblandade, men det blev väldigt välbesökt och lyckat. Många fick inte möjlighet att se showen, men allt spelades in och filmen är nu färdig. En länk till den finns på rottnerospark.se. Nu ser vi fram emot Jul i parken den 11-12 december, säger Magnus Holmvik.

Artikeltaggar

Magnus HolmvikNyheterRottnerosRottneros park

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.