Nytt avsnitt av NWT Istid – hemligheterna från FBK-bussen

Ishockey
PUBLICERAD:
Michael Lindqvist (till höger) guidar lyssnarna i spelarbussen i veckans avsnitt av NWT Istid. Det är Markus Strömberg och Solveig Voyce som håller i podden.
I veckans avsnitt av NWT Istid ger Färjestads Michael Lindqvist en exklusiv inblick i livet i spelarbussen. Vem sitter var? Vem somnar först och vem skulle bli den bästa – och sämsta busschauffören bland spelarna i laget?

Det är också en speciell vecka för alla hockeyfans, när torsdags- och lördagsmatcherna kan komma att spelas inför fulla läktare – de första matcherna med ”riktiga” publiksiffror sedan innan pandemin. Solveig Voyce och Markus Strömberg snackar upp Färjestads möten mot Skellefteå och Leksand.

Finns där poddar finns, eller via länken nedan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.