Hoppa till huvudinnehållet

Kim Karlsson fixade segern för Hillringsberg

Publicerad:
Hillringsberg vann mot Årjäng U
Hillringsberg vann mot Årjäng U

Det blev ett hattrick för Hillringsbergs Kim Karlsson i matchen mot Årjäng U i division 7 Värmland västra herr i fotboll. Hillringsberg vann på hemmaplan med 5-2 (5-2). Oliver Lee gjorde också ett mål för segrarna, målen för Årjäng U gjordes av Samuel Kwizerimana och Sajjad Qalandari. Ett av Hillringsbergs mål var ett självmål.

Årjäng U:s tränare Kenny Lindh om matchen:

– Vi kommer med tio man från start och får stundtals spela med nio på grund av diverse skador under matchen. Lite nytt folk och nya positioner. Vi blir hårt straffade i början av matchen på våra enkla misstag innan vi kommer rätt och sedan skapar vi de farligaste lägena i andra halvlek. Stor eloge till dem som ställde upp idag.

Hillringsberg tog ett tidigt grepp om matchen och alla målen i 5-2-segern gjordes alltså under första halvlek.

För tabellens utseende betyder det här att Hillringsberg ligger på fjärde plats medan Årjäng U har femteplatsen.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland västraFotbollGladishillHillringsbergs IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.