Värmländska ”sugar daddyn” lovade kvinnor liv i lyx – slutade med fem våldtäkter

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Mannen utgav sig för att vara en så kallad ”sugar daddy” och lockade kvinnor till en liten ort i Värmland med löften om pengar och lyxliv.

På internet kallade han sig ”Alltid ärlig” men i själva verket ljög mannen om allt. Han sa att han hade lägenheter på Östermalm i London och i Marbella och att han höll på att ta helikopterkörkort. I själva verket bodde han i en liten värmländsk ort och nu misstänks mannen ha våldtagit fem kvinnor.

Hör hela historien i podden NWT Krim som också tar upp fallet med S-politikern som i veckan häktades misstänkt för våldtäkt – och spåren som ledde polisen till den misstänkte serieblottaren på Herrhagen.

Lyssna på podden här:

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.