Insändare: Det finns många att bötfälla på Järnvägsgatan

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Fy skäms på bilister som ställer sig på handikappsparkeringar! Skulle fredag eftermiddag ställa mig på handikappsparkeringen utanför Duvanhuset i Karlstad, och där stod det tre bilar på parkeringarna – ingen hade handikappstillstånd. Ni ska inte tro att någon flyttade på sig när jag visade mitt tillstånd, trots att det satt chaufförer kvar i bilarna. Det slutade med att min dotter fick gå in på apoteket åt mig, då jag inte fick någon parkeringsplats – så jag fick köra vidare.

Ett tips till alla parkeringsvakter, kolla handikappsparkeringarna på Järnvägsgatan i Karlstad på fredagseftermiddagar, då finns det många som ni kan bötfälla!

Marita B

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.