Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Stôlligt att bevilja moskébygget

Publicerad:
Insändarskribenten tycker att det är nog med "dumma beslut" som vindparken i Vänern, gångbron vid Råtorp och moskébygge på Rud i Karlstad.
Insändarskribenten tycker att det är nog med "dumma beslut" som vindparken i Vänern, gångbron vid Råtorp och moskébygge på Rud i Karlstad. Foto: Lisa Olaison

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Hur kan det ha blivit beviljat att det skall byggas en moské på Rud med egna insamlade pengar? Undrar vad det är för pengar som finns tillgängligt för detta. För mig så blir det en privat byggnad på kommunal mark, där det kan gå som med HA-gården längre fram i tiden.

Den marken kunde ju det ha byggts fler bostäder som det är brist på i Karlstad. Det kan byggas en moské någon annanstans, som ligger där det inte är tätbebyggt och skolor i närheten. Det är nog med dumma beslut nu. Jag vill påminna om en del stôlliga beslut; vindparken i Vänern, flygplatsen, Stadshuset, Skutberget, gångbron vid Råtorp – och nu moskén.

EWA

Artikeltaggar

InsändareKarlstadKarlstads kommunMoskéer