Hoppa till huvudinnehållet

Betyg: Degerfors bästa spelare mot Sirius

Publicerad:
Degerfors Victor Edvardsen assisterade till Johan Bertilssons mål i förlusten på hemmaplan mot Sirius. Foto: Tommy Pedersen / TT

Här är Degerfors tre bästa spelare i 1–2-förlusten på hemmaplan mot Sirius.

Johan Bertilsson

Han fick börja på bänken och kom in först i den 66:e minuten. Ett inhopp där Bertilsson gjorde Degerfors enda mål när han i matchminut 91 reducerade till 1–2 med ett klassavslut i straffområdet och gav hopp till DIF i slutminuterna.

Victor Edvardsen

Edvardsen var inblandad i väldigt mycket av det som Degerfors skapade offensivt och det kändes allt som oftast väldigt farligt när han fick bollen. Victor Edvardsen assisterade till Bertilssons reduceringsmål och Edvardsen hade bud på både fler assist och mål men precis som hela laget saknades det där lilla sista i dag.

Adam Carlén

Innermittfältaren Carlén gjorde en ny stabil insats på sin position där han var stark i närkampsspelet. Som vanligt en gedigen arbetsinsats och han gjorde vad han kunde för att hjälpa laget utifrån sin roll på planen.

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollIK Sirius

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.