Operan väljer värmländska Tickster

Publicerad:
”Extra kul att två stora värmländska aktörer kan jobba tillsammans”, säger operans marknadschef Pernilla Bergland Eduard. Foto: Lisa Olaison

Wermland opera och Tickster är överens: det värmländska företaget blir helhetsleverantör för operans biljettförsäljning.

– Tickster levererar en modern, snabb och smidig köpupplevelse, vare sig våra kunder besöker vår biljettkassa, köper abonnemang eller förtäring till vårt operacafé. Det är extra kul att två stora värmländska aktörer kan jobba tillsammans, säger Pernilla Bergland Eduard, operans marknadschef, i ett pressmeddelande.

– Det är alltid kul när fler arrangörer ger oss förtroendet att bli deras systemleverantör, men extra kul när två stora värmländska aktörer kan samverka. Vi på Tickster värderar vår lokala anknytning till de värmländska skogarna och den svenska marknaden högt. Vi visar att ett värmländskt företag kan konkurrera ut stora internationella spelare både på både på produkt och servicenivå, säger en stolt Johan Skogsberg, försäljningschef på Tickster.

Artikeltaggar

KarlstadNäringslivNöje/KulturPernilla Bergland EduardTicksterWermlandsoperan

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare