NWT Istid tillbaka med hetaste snackisarna

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Färjestads Linus Johansson är inte bara DJ i omklädningsrummet – han är även ett geni, menar NWT:s sportchefer Solveig Voyce och Markus Strömberg.
Foto: JEANETTE DAHLSTRÖM
Henrik Haukeland täppte igen truten på tvivlarna, tårkanalerna kommer att vara vidöppna i Löfbergs Arena den 2 oktober och Färjestads spanska segerdrag gör Linus Johansson till ett geni. Dessutom avhandlas premiären när NWT:s sportchefer Solveig Voyce och Markus Strömberg går igenom de senaste dagarnas snackisar i ett rykande färskt avsnitt av NWT Istid.

Du hittar avsnittet där poddar finns, eller via länken här nedanför.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.