Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Strömtorp B tog ännu en seger

Publicerad:
IFK Kristinehamn U förlorade mot Strömtorp B
IFK Kristinehamn U förlorade mot Strömtorp B

Strömtorp B fortsätter starkt i division 6 Värmland östra herr i fotboll. När laget mötte IFK Kristinehamn U borta på Björkvallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (1-0). I och med detta har Strömtorp B åtta segrar i rad.

IFK Kristinehamn U:s tränare Kent Andersson tyckte till om matchen:

– Strömtorp gör en bra första halvlek och leder rättvist med 1-0 i halvlek. Men vi höjer vi oss i andra halvlek och tar över spelet mer och mer, samt att vi skapar en hel del målchanser utan att lyckas hela vägen fram till att få med oss poäng. Tittar man på tabellen och på den här matchen så kan man inte tro att det skiljer så många poäng i tabellen som det gör. Men vi har en bra utvecklingskurva och spelarna har tagit bra steg i sin utveckling under året.

IFK Kristinehamn U:s mål gjorde av Mahdi Ahmadi, medan Mohamed Nebras Alshalak gjorde båda målen för bortalaget.

Det här betyder att IFK Kristinehamn U ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Strömtorp B på andra plats.

I nästa match möter IFK Kristinehamn U KB Karlskoga 2 borta på söndag 19 september 14.00. Strömtorp B möter Filipstad 2 torsdag 16 september 19.00 hemma.

Artikeltaggar

BjörkvallenDivision 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.