Äntligen är förlustsviten bruten för Sommarro

Publicerad:
Nyedshov U spelade lika mot Sommarro

Matchen mellan Nyedshov U och Sommarro på Molkoms IP slutade 5-5 (3-4). Ett skönt trendbrott för Sommarro, även om det inte blev seger. Laget hade före söndagens bortamatch fyra förluster i rad i division 6 Värmland södra herr i fotboll.

Målgörare för Nyedshov U var Linus Andersson 2, Hannes Cato Ehrndal och Jonathan Fridlund, medan Sommarros mål gjordes av Sebastian Eales, Stijn Goverde, Adam Hedlund, Anton Mattsson och Filip Mattsson. Ett av Nyedshov U:s mål var ett självmål.

Med fyra omgångar kvar är Nyedshov U sist i serien, medan Sommarro är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 19 september. Då möter Nyedshov U Norrstrand 2 på ICA Maxi Välsviken Arena 17.00. Sommarro tar sig an Kronoparken hemma 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland södraFotbollIF NyedshovMolkoms IPSommarro IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare