Hoppa till huvudinnehållet

Råda vann – efter Asif Abdollis hattrick

Publicerad:
Råda vann mot Sörby

Asif Abdolli stod för tre mål när Råda vann mot Sörby på hemmaplan i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Till slut blev det 4-2 (0-1). Jesper Andersson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Sörby gjordes av Mathias Andersson och Marcus Svensson.

– Det var en match med derbykaraktär och mycket som stod på spel. I första halvlek skapar vi ett antal kvalificerade målchanser, men istället har Sörby ledningen i paus. I andra halvlek höjer vi oss och trycker på ordentligt med hela laget och det ger utdelning. Ett stort beröm till hela laget som visar hjärta och vilja samt en otrolig lagmoral. Asif får ett extra plus för sitt hattrick, kommenterade Rådas tränare Conny Meijer.

I halvtid var Sörby alltså i ledningen med 1-0. Men Råda vände och vann.

För Råda gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Sörby är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Råda är Velen. Lagen möts söndag 12 september 15.00 på Leksbråten. Sörby tar sig an Gettjärn hemma lördag 18 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollRåda IKRåda IPSörby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.