Insändare: När öppnar ni dörrarna för alla, Ole Wiggo Bang?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten undrar när Wermlandsoperan öppnar dörrarna för alla.
Foto: Lisa Olaison

Käre Ole Wiggo Bang! Trots att kultursektorn i Värmland blöder som aldrig förr läser jag att du inte vill införa vaccinpass för att ”offentligt finansierade institutioner har ett ansvar att vara öppna och låta alla uppleva kulturen de är med och betalar för”. Trots att det nu handlar om att hantera en pandemi som lamslagit stora delar av samhället i mer än ett år, och som påverkat allt och alla. En pandemi som gjort att vi inte har kunnat umgås med nära och kära, och som inneburit att många förlorat sina jobb. Trots att ALLA, i skrivande stund, som är inlagda på Iva i Karlstad på grund av covid-19 är ovaccinerade.

I det läget tycker du det är lämpligt att ge alla antivaxxare syre och näring, för att ”offentligt finansierade institutioner har ett ansvar att vara öppna och låta alla uppleva kulturen de är med och betalar för”.

Min fråga är när du och Wermlandsoperan själva är beredd att ta det ansvaret fullt ut och skrota er biljettförsäljning och öppna dörrarna för alla till alla era föreställningar?

Medborgare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.