Hoppa till huvudinnehållet

Bekräftat: Rosegarden ska öppna bakom Circle K

Publicerad:
Inte en blivande Chopchoprestaurang.
Inte en blivande Chopchoprestaurang. Foto: Per Lindgren

Uppdaterad version: Inte Chopchop, utan en annan asiatisk restaurang. Det är vad som ska byggas bakom Circle K i Karlskoga, enligt uppgifter till KT-Kuriren. Det har nu bekräftats.

KT-Kuriren hade fått information som pekade på att det var Chopchop som skulle etablera sig bakom Circle K vid E18 i Karlskoga. Vid ett samtal med Chopchops presskontakt Marvin Hansson inför publiceringen av en artikel om detta bekräftade han att etableringen var på gång, men han kunde inte uppge vilket datum man skulle öppna. Däremot kunde han säga vilket datum man skulle öppna i Karlstad.

Efter publiceringen fick vi in uppgifter om att det inte alls är Chopchop som ska öppna bakom Circle K. Vi kontaktade Marvin Hansson för att reda ut begreppen. Då ville han inte alls kännas vid att han sagt att Chopchop ska öppna i Karlskoga. "Jag trodde du syftade på öppningen i Karlstad. För närvarande har vi inga planer på etablering i Karlskoga" skriver han i ett e-postmeddelande.

Det är i stället en annan restaurangkedja med fokus på asiatisk mat som ska etablera sig bakom Circle K, nämligen Rosegarden. Man hoppas kunna öppna under sommaren 2021. Enligt andra källor ska Chopchop öppna bredvid OKQ8 i Karlskoga.

Artikeltaggar

ChopChopCircle KKarlskogaNäringslivNyheterOKQ8

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.