Hoppa till huvudinnehållet

Gessle till Karlstad: ”Ska bli fantastiska kvällar”

Publicerad:
Per Gessle kommer till Karlstad.
Per Gessle kommer till Karlstad. Foto: Carl Edlom

Per Gessle tar med sig en handfull musiker och ger sig ut på en unpluggedturné i höst.

Den 8 december når turnén Värmland och Karlstad CCC och ett pressmeddelande lovar låtar från alla delar av Per Gessles omfattande artisteri.

– Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige, säger Per Gessle till NWT.

Artikeltaggar

Gyllene TiderKändisarKarlstad CCCKonserterMusikNöje/KulturPer GesslePopRoxette

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.