Fysiskt möte med skribenter

Signerat
PUBLICERAD:
Blivande skribenter har kommit hit.
Foto: Gorm Kallestad/NTB/TT

I helgen har NWT äran att stå värld för det första fysiska mötet med Skribentskolan sedan pandemin bröt ut. Det är Svenska Nyhetsbyrån som sedan mer än tio år anordnar en utbildning för förhoppningsfulla opinionsskribenter. Många av dessa har sedan gått vidare som bland annat ledarskribenter. Det är också ett utmärkt sätt för branschen att trygga återväxten. Vi hälsar årets kull hjärtligt välkomna till NWT och Karlstad.

Förra årets upplaga fick dessvärre av coronaskäl hållas på distans. Men inget går upp mot att mötas fysiskt på riktigt. Det skall bli en trevlig och givande helg.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.