Hoppa till huvudinnehållet

Vinstsviten slut för Rinn

Publicerad:
Rinn förlorade mot Råda
Rinn förlorade mot Råda

Matchen mellan hemmalaget Rinn och gästande Råda slutade 3-4 (0-3). Därmed tog Rinns svit med elva raka segrar i division 6 Värmland norra herr i fotboll slut på fredagen. Det var första förlusten i serien för Rinn.

Rådas tränare Conny Meijer tyckte så här om matchen:

– Vi gör återigen en otroligt bra match. Vi har även denna match en hög frånvaro, men grabbarna som vi åker med är otroligt taggade. Vi har en spelplan som vi följer exemplariskt i första halvlek, vi vet att våra chanser kommer att komma, vilket de gjorde. När andra halvlek börjar så leder vi med tre mål och vi blir lite rädda om segern vilket gör att Rinn får sticka upp och skapa några chanser de sista 20-25. Jag är otroligt stolt över hela laget som ändå knyter ihop säcken så vi har tre poäng med oss hem.

Matchens snackis var Najibullah Askari – som gjorde ett hattrick för Råda. Asif Abdolli gjorde också ett mål för Råda, målen för Rinn gjordes av Henric Ericsson, Robin Jansson och Daniel Persson.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Rinn i serieledning och Råda på nionde plats.

Rinn möter Lesjöfors i nästa match borta fredag 3 september 18.30. Råda möter samma dag Bergsäng hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollRåda IKRinnRinnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.