Hoppa till huvudinnehållet

Hederos & Hellberg gästar Wermlandsoperan

Publicerad:
Martin Hederos och Mattias Hellberg spelar i Värmland.
Martin Hederos och Mattias Hellberg spelar i Värmland. Foto: Johan Bergmark

Tidigare i år släppte återförenade Hederos och Hellberg ett kritikerhyllat album inspelat i värmländska Silencestudion. Nyligen spelade Karlstadsduon på Alma Löv och nu är det klart med ytterligare en Värmlandsspelning: den 14 november intar duon scenen på Wermlandsoperan.

Hederos och Hellberg sträcker sig mot ljuset

Artikeltaggar

Alma LövHederos & HellbergKonserterMusikNöje/KulturSilenceWermlandsoperan

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.