Hoppa till huvudinnehållet

Nytt strömavbrott i Värmland

Publicerad:
Foto: Johan Nilsson / TT

Tidigare under onsdagen var strax över 1000 hushåll i trakterna kring Sunne och Torsby strömlösa – nu kommer nästa larm från Ellevio.

Det senaste är i betydligt mindre skala. Enligt företaget är elva kunder i Kil och Arvika just nu utan ström och 275 kan komma att beröras av avbrottet. Tidigare har det rapporterats om 1033 hushåll i Sunne och 500 i Torsby.

I båda de tidigare fallen berodde avbrottet på träd som fällts över ledningarna.

Även den här gånget var det orsaken. Enligt Ellevio är felet nu åtgärdat.

Artikeltaggar

ArvikaEllevioKilSamhälleStrömavbrott

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.