Hoppa till huvudinnehållet

Full pott för Paw Mahony

Publicerad:
Paw Mahony hade en fin kväll i Rättvik.
Paw Mahony hade en fin kväll i Rättvik. Foto: Kristina Green

Paw Mahony gästade Rättviks breddtrav under onsdagskvällen med två hästar och det blev bästa tänkbara utdelning när båda vann.

Först ut var Yatzy Jazz. Hon hamnade utvändigt om ledaren trots ett bakspår men det spelade ingen som helst roll då hon vann lätt. I samma lopp slutade Random Brodde med Sofia Bäck tvåa och det blev det en tredjeplats för Sidner Specijal som tränas av Lars Pettersson.

Den andra segern för Mahony kom med kallblodet Tangen Åsar som var än mer överlägsen. Han tog ledningen och hade ett stort försprång under hela loppet. Tvåa här var Ulf Högberg-tränade Arevs Madicken tillsammans med Roy Atle Ruud Nilsen.

Kvällen inleddes med ett lopp ingående i juniorchansen och här blev det en andraplats för All Reasons som också tränas av Ulf Högberg.

Artikeltaggar

Paw MahonyRättvikTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.